tiistai 12. heinäkuuta 2011

Sunshine

Hahaa, vihdoinkin strasseja :D Kaverin synttäreille piti saada uutta manikyyriä kehiin. En saanut aikaiseksi kovinkaan taidokasta jälkeä, mutta lopputulos on sen verran pirtsakka että on pysynyt kynsissä jo useamman päivän =). Alla Trindin aluslakkaa, tippi Lumenen Natural Code keltainen sekä pinkki raita Kiss merkkinen koristelakka. Strassit vanhoja, pari vuotta sitten ebaystä tilattuja.

Pitää vielä muuten kehua noita Lumenen Natural Code minilakkoja. Erittäin hyvin peittää jo yksi kerros, kuten tästäkin manikyyristä näkee. Itselleni olen haalinut sarjasta sinisen, keltaisen, vihreän sekä punaisen lakan. Pitää laajentaa kokoelmaa vielä violetilla ja mustalla.



Olen aina harmitellut strassien käytössä sitä, että jostain kynnestä tipahtaa ennen aikojaan ja repii lakkaa samalla pois. Tällä kertaa jokainen on pysynyt hyvin paikoillaan. Länttäsin strassin suoraan vielä märän vaaleanpunaisen raidan päälle ja päällyslakkana on 2 kerrosta kynsilakan pikakuivattajaa. Pikakuivattajaa taisi tulla vähän liikaa ja levitettyä liian hätäisesti, kun tuli noita ilmakuplia. Vai osaisiko joku kertoa mistä nuo ilmakuplat johtuu?

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Onpa kyllä nätin pirtsakat! :)

Mulla on itelläkin noita Natural Coden lakkoja, ja mulla taas on peittävyyden suhteen ihan eri mielipide.. :D Sopivat kyllä hyvin liukuvärjäykseen läpikuultavuutensa vuoksi.

Pererro kirjoitti...

Kiitos! =)

Voi olla tosiaan, ettei yksi kerros välttämättä riitä jos koko kynnelle levittää mutta itselle on jäänyt tuntuma että tippejä tehdessä yksikin on riittänyt =)

Saara kirjoitti...

Kivan oloinen blogi ja ihanat kynnet ! (:

http://saara-kissntell.blogspot.com/