tiistai 13. joulukuuta 2011

Sudden Rush

Kaikkea sitä keksii, varsinkin silloin kun pitäisi tenttiin lukea.. Tuossa pari viikkoa sitten liimasin muovikynnet omien päälle ja odotetun mukaisesti omat kynnet pääsi alla kasvamaan sen verran, että pääsin niihin nyt suoraan taiteilemaan. Taas hieman pettynyt suoritukseeni. Oikeastaan voisin osan epäonnistumisesta laittaa huonojen välineiden piikkiin. Ihan sieviltähän nämä näyttävät kauempaa katsottuna, mutta eivät kyllä oikein tahdo kestää lähempää tutkimista.


Lakkaus tehty liukuvärjäyksenä, eli sienellä töpötelty kolmea eri väriä kynnelle. Ensin valkoista, sitten vaaleanpunaista ja kärkeen pinkkiä lakkaa. Kuviot piirretty Sally Hansen merkkisellä nail art- kynällä. Toimii muuten ihan surkeasti =( Jälki epätasaista ja suttuisen näköistä. Strassit kiinnitetty kynsiliimalla ettei lentäisi heti ensimmäisessä käsien pesussa pesuveden mukana lavuaariin. Kynsiliima on ehkä sitten kuitenkin vähän liiankin tehokasta, liima nääs tarttuu ihan kunnolla ja sitä saapi sitten hinkata ihan huolella kynsilakanpoistoaineella jos mielii nopeallakin aikataululla saada pois kynsistä. En siis voi suositella, mutta itse käytän "hätäratkaisuna".


Värimaailmasta pidän kuitenkin erityisen paljon, hempeä mutta samalla näyttävä. Kynnet olisivat olleet ihan esittelykelpoiset pelkän liukuvärjäyksenkin kanssa. Tästä kokemuksesta taas oppineena yritän pikkuhiljaa haalia parempia tarvikkeita kasaan. Ihan hyvä olisi esimerkiksi aloittaa akryylivärien hankkimisella. Ne kun tuntuivat toimivat lähes aina =)

2 kommenttia:

Melissa kirjoitti...

TEE MULLEKKI! ihanat. taitava rose n_____n ootko muuten innostunut neulomaan tänä vuonna?

Pererro kirjoitti...

Mooooi!!!! =) Kiitos! Tänä vuonna neulominen painottui kesälle, mikä on aika harvinaista koska kun kuuma käet hikkoo -> vaikee puikottaa :D Yksi ihana sukka olisi kyllä odottamassa pariaan, ehkä nyt joululomalla saisi aikaiseksi kun on oikein 2 vapaata viikkoa =))

Nii ja teen heti ku tuut takas!!

Halauksia viikonloppuun <3