keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Small Talk

Olen saanut uutta innostusta ja uusia taitoja manikyyrien tekemiselle. Inspiraation lähteitä on monia, mutta vielä lisäpontta tähän tekemiseen toisi palaute teiltä hyvät lukijat!

Jokaisessa postauksessa Like / Dislike painikkeet. Niillä voit nopeasti ja anonyymisti ilmaista mielipiteesi tekeleestäni. Jos sinulla on aikaa ja energiaa, niin arvostaisin tosi paljon sitä, että antaisit minulle palautetta ihan kommentoimalla blogitekstejäni. Rakentava kritiikki ja kehitysehdotukset ja vinkit ovat erittäin tervetulleita. Olen täällä jakamassa omaa osaamista ja innostustani, mutta myös oppimassa teiltä muilta! =)

Past 6 month's have brought me a lot of new inspiration and ideas to make manicures. Number of source's for inspiration is countless, but the small extra touch would be your comment's!

My every post contains Like / Dislike buttons. Easy way to tell me your opinion anonymously. And if you have the time and energy, I'd really appreciate if you could write me some feedback. Especially constructive criticism and development proposal's are highly welcome. I am here to share my knowledge and enthusiasm, but also to learn from you guys! =)

Ei kommentteja: