torstai 25. maaliskuuta 2010

Lacy Dream



Surukseni järsin omat kynteni tyngiksi, joten lomalla Portossa (Portugalissa) kolme viikkoa sitten otin elämäni ensimmäistä kertaa rakennekynnet. Kynnet on tehty Lasikuitutekniikalla, lisätietoja esim. osoitteesta http://annabella.blogit.fi/geeli-vai-akryyli-vai-lasikuitu-menetelma/.

Omasta mielestäni tällä lasikuitutekniikalla rakennekynnet ovat huomattavasti luonnellisemmat kuin muilla tavoilla toteutetut. Kestävätkin näemmä todella hyvin, omat kolmatta viikkoa käytössä eikä vieläkään merkkiä rapistumisesta. Toki tyvestä huomaa jo hyvin, että eivät ole omat kynnet, mutta lakkaa kun pisti päälle niin eroa ei huomaa niin selvästi =) Saa nähdä miten pitkään nämä kaiken kaikkiaan kestävät...

Tänään vasta sain aikaiseksi hankkia asetonitonta kynsilakanpoistoainetta ja pääsin tekemään uuden manikyyrin itselleni. Alla 2 kerrosta Lumenen Natural Code, sävy Stay Pretty. Tipeissä kerros Mavalan Geneveä (tästä kuvasta ei kyllä kovin hyvin erotu..). Kuvio tehty Konad leimasimella, laatta M57. Päällä kerros Mavalan päällilakkaa, kirkkaita strasseja ja Mavalan kynsilakan pikakuivattajaa.

Kuviot meni vähän (!!!) vinoon ja onnistuin sotkemaan niitä päällilakalla koska asianmukainen päällilakka oli päässyt loppumaan, mutta jos nyt ei takerruta pikkuseikkoihin niin idea on toimiva ja voisin kuvitella tällaiset esim. häämanikyyriksikin :)


Ei kommentteja: