torstai 29. lokakuuta 2009

Nail Art Pen

(Valitettavasti kuva hävisi blogimallin muuttamisen yhteydessä eikä minulla ollut koneellani vastaavaa tallella, pahoittelut tästä )

Lupailin kuvaa ostamistani lakoista ja tässä ne nyt on, yhteensä 60 kpl.
Mainitsinkin jo siitä, että 21 väreistä oli vuotanut postituksen aikana. Laitoin asiasta viestiä tavarantoimittajalle ja hän suostui korvaamaan pilalle menneet uusilla. Positiivinen palaute siis myyjälle vaikka alkuun tuntuikin, että pieleen meni =)

Eilen ahkerasti tusasin noiden kanssa. Osa väreistä yllättävän paksuja, sanoisin melkein kumimaisia ja sivellinpää paksumpi kuin oletin, mutta ihan siistiä jälkeä saa aikaiseksi. Ongelmallisiksi osoittautuivat kuitenkin värit joissa glitter hilettä. Hileet niin isoja, etteivät ne mahdu kynäpäästä ulos mutta siveltimellä saa näilläkin ihan ok jälkeä. Käytän/testaan nämä nyt ainakin loppuun. Voi olla, että jatkossa tilaan mieluummin Art Clubin koristelakkoja.

Konad lakoista ja laatoista olen myös haaveillut ja mahdollisesti pääsen tilaamaan ensimmäisen erän jo tulevan kuun aikana. Puolisoni lupasi sponsoroida harrastustani sadalla eurolla, joten saan jo ihan hyvän setin kasaan. Tilauksen ajattelin tehdä ihan tuolta CesarsShopista, toimitus tapahtuu seuraavana päivänä tilauksesta joten ei joudu ainakaan turhaan odottelemaan pitkän toimitusjan takia =)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai nams! Voi että haaveilen itsekkin noista kynsilakoista! Kuolaan niitä jokapäivä, harmi ettei suomesta saa.. Yhden tuon tapaisen omistan, ostin sen etelästä..

Muuten kumma, että olen ensimmäinen lukija, sen verran hieno blogi :)

Ps. Blogi vinkki:
beautifulandchic.blogspot.com
Siellä myös kynsipuuhaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei ihanaa saada ensimmäinen lukija =)

Motivaatio katosi pitkäksi aikaa, mutta tilasin uudet akryylivärit ja siveltimet tuossa viime viikolla joten pääsen taas päivittämään blogia!

Kiitos linkkivinkeistä, käyn heti tutustumassa =)