maanantai 28. marraskuuta 2011

Borrowed art

Olen tässä pitkään taka-alalla seuraillut muita aivan mielettömän upeita blogeja ja tänään löysin upean sivuston hyvillä tutorial-videoilla. Yksi malleista oli sen verran kiva ja itseltä löytyi välineet tekemiseen, niin oli pakko päästä tätä kokeilemaan. Tiedoksi sitten, että olen onnistunut opiskelu-hermostuksissani järsimään omat kynteni todella karmaisevaan kuntoon joten ennen manikyyriä kävin ostamassa Sokokselta 12,90€ maksavat muovikynnet ja liimasin ne jatkeeksi, manikyyri tehty sitten itse muovikynsien päälle.



Tämän mallin olen suoraan kopioinut täältä: Aoana Nail Art. Suosittelen!! Mielettömän taitava henkilö, ihan kateelliseksi vetää kun jollain on oikeasti taitoa ja silmää näille jutuille =)

Mielettömän mukavaa kyllä oli taas laittaa "omia" kynsiä, pitäisi kai vaan taas aloittaa omien kasvattaminen ja huoltaminen niin ei tarvitsisi noilla muovihärpäkkeillä ja liimalla leikkiä. Vaan on nämäkin ihan näyttävät ja kestävät käytössä hyvin viikonkin kun jaksaa panostaa siihen liimaamiseen huolella!