tiistai 24. marraskuuta 2009

Silver Sky



Halusin jotain näyttävää, mutta nopeasti toteutettavissa olevaa. Totesin etten jaksa kikkailla akryylivärien tai sienien kanssa ja päädyin sitten tähän malliin. Uusi maybellinen lakkakin piti ajaa sisään, joten värivalinta oli helppo.

Alla Maybellinen Midnight Blue, yksi kerros riitti hyvin peittämään! Vinosti tippiin hopeista glitteriä nail art kynällä ja glitteriä myötäilemään kirkkaita strasseja dotting toolin avulla. Päälle sipaistu kaksi kerrosta Konad päällilakkaa. Ainoa tarkkuuta vaativa osuus oli strassien kiinnitys =) Näillä kehtaisi lähteä vaikka linnanjuhliin :D

Täytyy kyllä iso plussa antaa tuolle Konadin päällilakalle. Aluksi ajattelin, että lakka on pilaantunut kun on tosi paksua, lähes liisterimäistä mutta helppo levittää kynnelle ja kuivuu nopeasti. Suosittelen!


torstai 5. marraskuuta 2009

Butterflies


Konadit tupsahti postissa ja ihan niin nopeasti kuin odotinkin, loistavaa palvelua sanoisin!

Piti tietenkin ottaa heti kokeiluun vaikka vasta eilen tein manikyyrin. Taitaa olla neljäs tällä viikolla...
Näiden leimasinten käyttö ei muuten ollut yhtään niin helppoa kuin kuvittelin. Osa kuvista tarttui tosi huonosti leimasimeen ja osan kanssa ei mitään ongelmia. Sain kuitenkin jotain räpellettyä.

Alla väritön lakka jonka päälle töpötelty sienellä kolmea eri vaaleanpunaista järjestyksessä: Nivea Candyfloss, Avon Rose Gold, Lumene Quick&Chic Eternity. Tämän jälkeen leimasin valkoisella sekä mustalla konad erikoislakalla perhoset jokaiseen kynteen ja samalla mustalla kukkakuvion. Strassit kiinnitetty kynsiliimalla ja päällä 2 kerrosta konad päällilakkaa. Jätin kuvan väärinpäin, että perhosten kuvion näkisi paremmin. Aika sievät ja hempeät tuli =)


keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Rose's are red




Aikani kuluksi tutkin Youtubesta eri manikyyri ja nail art aiheisia videoita. Kohdalle osui harvinaisen hyvä klippi siitä miten tehdä ruusuja nopeasti ja helposti. Kannattaa käydä kurkkaamassa Rose Nail Art.

Sovelsin ruusuideaa sitten itselle sopivaksi. Alle Maybellinen mustaa lakkaa. Hopeisella glitter lakalla kolme raitaa, kulmiin ruusut Lumenen Natural Code, Little Devil lakalla sekä valkoisella nail art lakalla ja lehdet kahdella eri vihreällä nail art lakalla. Päälllä Mavalan pikakuivattajaa.

Jälleen kerran kuva ei tee oikeutta väreille, mutta koittakaa kestää =/
Ruusuista tuli niin kivat, että kokeilin ihan tekokynsille erilaisia muodostelmia. Otan niistä kuvan päivänvalossa ja lisään sitten tähän kunhan joudan =)

Tilasin muuten CesarsShopista vihdoin ja viimein Konad tarvikkeita. Siellä olisi ollut valmiita settejä, mutta päätin räätälöidä omani. Pistin tilaukseen mustan sekä valkoisen erikoislakan, top coatin, leimasinsetin sekä kolme kuvalaattaa M53, M56, M57. Näistä pitäisi riittää tekemistä pitkäksi aikaa =)


maanantai 2. marraskuuta 2009

Mexican fiesta




Aikani näitä uusia nail art lakkoja testattuani totesin ettei nämä nyt kuitenkaan ihan hyödyttömiä ole. Vaativat vain harjoittelua niinkuin mikä tahansa uusi omaksuttava juttu. Lakat muhi kaapissa viikon ja tänään päätin tarttua toimeen enkä näköjään turhaa työtä tehnyt, onneksi!

Aluksi lakkasin kynnet pinkillä, yksi kerros riitti hyvin. Annoin lakan kuivua ennen seuraavaa vaihetta. Sitten mustalla nail art lakalla kynäosalla "piirsin" mustat koukerot jokaiseen kynteen. Seuraavaksi töpöttelin valkoisella nail art lakan kynäpäällä valkoiset pisteet mustien koukerouden myötäisesti. Turkoosit strassit kiinnitetty värittömän lakan ja dotting toolin avulla ja lopuksi päälle mavalan pikakuivattajaa.

Lopputulokseen olen kyllä tosi tyytyväinen, värit näyttävät luonnossa herkullisilta, tulee ihan mexico aiheiset postikortit mieleen :D